bit scrie:Bai, esti oficial cel mai trist om de pe internet.
hhblizzard scrie:bit scrie:Bai, esti oficial cel mai trist om de pe internet.
Nici eu n-as fi putut s-o spun mai bine. Absolut jalnic personaj.
ionan_84 scrie:Păcat ca s-a ajuns aici. Sper sa va reglati problemele si sa putem continua discuțiile... dupa ce ca e greu sa discutam live lucrurile ce ne-au unit aici pe forum, nici nu mai avem unde...![]()
Poate sărbătorim o împăcare printr-o laba in grup.
Barbat_cluj scrie:ce s eintimpla cu postarile noastre?...au disparut total?...((((
pantyhouse78 scrie:Bai baiatule nu dai dovada decat de o mare frustrate ce nu ai inteles tu in urma cu 27 de ani au murim oamenii pentru liberta te pentru liberta tea de exprimare au murit pentru ca nu poti tu conduct dictatorial dupa bunul tau plac da si pe mine ma oripileaza unele chestiii dar sunt liberul meu arbitru telecomanda este la mine nu imi place schimb canal ul dar nu imi permit sa judec pe nimeni cum si ei am un fetis cu dresuri pe care a-l ai si tu deal fel ti-ar convene sa fii judecat ca esti fetita ca esti travestit sau nu stiu cum Asa ca nu judeca ca sa nu fii judecat pe planeta panat este loc pentru toata lumea Asa ca fiecare cu pasarica lui.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori